Sponsorer
SvD2021
 

HBERGS
Idrottspriser & Gravyr
 
S V E N S K A  D A G B L A D E T S
99:e riksskyttetävling på
hemmabanor
Tävlingsperiod
5 - 20 juni 2021

 • För att underlätta kontakt med oss vid frågor eller felanmälan så använd mailadress: info@svdskytte.se, glöm inte att skriva följande i början av mailet: föreningsnummer, föreningsnamn och även vilken av tävlingarna som mailet gäller, korthåll eller bana 6,5mm.
 • Nu när årets tävling är avslutat så när som på tavelkontrollen så vill vi gärna ha bilder på deltagare, både lag och individuella.
  Skicka bilden/bilderna till oss på epostadress: bilder@svdskytte.se
  Glöm inte att skriva från vilken förening och vem/vilka det är på bilden/bilderna.
  Bilder med saknad information publiceras ej.  Kom ihåg att skicka in tavlor eller utskrifter från elektroniska mål för tavelkontroll om resultatet är lika med eller mer än gränserna i inbjudan. Tavlorna ska vara oss tillhanda senast torsdagen den 24 juni. • Lycka till med tävlingen och hjälp till att göra tävlingen mer spännande genom att rapportera in era resultat vartefter för de skyttar som har skjutit. Det går att delrapportera men glöm inte att alla resultaten ska redovisas och för de skyttar som inte deltagit rapporteras resultatet 0. 
  Länk för resultatrapportering till bana 6,5mm och korthåll
 • Resultatrapportering till bana 6,5mm och
  korthållstävlingen via webbformulär

  (Ej tillgänglig. Inrapportering av resultat kan göras mellan 5 - 20 juni 2021 men före klockan 06:00 måndag den 21 juni)
 
  Länk för anmälan till bana 6,5mm och korthåll
 • Anmälan till bana 6,5mm och korthållstävlingen via webbformulär
  (Ej tillgänglig, anmälan till och med tisdagen den 25 maj 2021)
 
 
Sponsorer
SvD2021